Kontakt oss

Terox leverer et stort utvalg av oljekjølte og oljefrie stempelkompressorer. Høy kvalitet og fleksibilitet er stikkord som går igjen for disse maskinene.

"*" obligatorisk felt

Samtykke*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om oss

Med over 25 års erfaring, interesse og utvikling har Terox etablert en sentral posisjon i Telemark og Vestfold. I et område hvor steinindustrien er en del av det lokale grunnfjellet, har kunnskap og relasjoner gjort det mulig for oss å tilby praktiske løsninger som er verdiskapende for oss og kundene.

Kvalitet og kompetanse er to av våre nøkkelord. Samtidig er fleksibilitet en selvfølge. Vi ønsker å imøtekomme kundene med tilpassede løsninger. Det gjelder nye produkter, service og utleie.

Terox er en effektiv og tilgjengelig organisasjon. Du får personlig service og rådgivning. En gjennomgående kvalitet tilstrebes i alle ledd. Vårt samarbeid med anerkjente merker som Solga,  Tyrolitt, Benetti, SMC og Atlas Copco, gir oss tilgang til de beste produktene. Våre egne tjenester skal være av samme høye kvalitet.

Terox er en av Vestfolds ledende aktører innen salg, service og utleie av kompressorer og trykkluftutstyr. Samtidig er vi en betydelig leverandør til steinindustrien på diamant sagwire, sager, borvogner og anleggsutstyr. Vi skreddersyr anlegg og tilpasser service etter behov. På vårt verksted lager vi spesialmaskiner med Atlas Copcos komponenter til kunder over hele landet. Internt i bedriften er spesialisert fagkompetanse og genuin serviceinnstilling våre viktigste verktøy. Med lang erfaring og utviklingsfokus har Terox etablert gode rutiner for opplæring og oppdatering innad i bedriften.

Tilgjengelighet og god service har alltid vært viktig for Terox. Vi er til for kundene, og tilpasser oss ulike behov. Våre spesialutdannede mekanikere utfører service på mange maskiner. Vi har egne servicebiler med transportable kompressorer og utfører oppdrag over hele Østlandet. Stor tilgjengelighet, rask responstid og minimal stopptid for kundene, er tre områder som vi ønsker å være gode på.

Vi ønsker å gjøre hverdagen til kundene våre mer effektiv og lønnsom. Det øker våre egne sjanser for å lykkes. Samtidig øker det den totale verdiskapningen i vårt eget nærområde. Tre punkter er avgjørende for å få til dette:

*Vi er en frittstående leverandør og søker alltid å velge riktig produkt til kundens applikasjon.

*Vi tilstreber oss lønnsomhet og reduserte levetidskostnader for våre kunder med disiplinert bruk av «Best Available Technology».

*Vi bryr oss, og har forankret helse, miljø og sikkerhet dypt i vår egen kultur.